kirurgi

11 december 2008

Vilken dag! Har verkligen haft en sjukt spännande dag, och jag är äckligt nöjd med mina egna insatser, rookie som jag är! Har stått på operation mellan 08-13 och sedan 14-19, och jag tackar hela universum för lunchrasten. Att stå och titta på blod i 12 timmar kan annars orsaka måttlig trötthet. Men det gick bra, och jag fick lov att vara mer aktiv än jag hade hoppats på. Jättekul!!

Annars har veckan på operationsavdelningen hittills varit mycket givande. Har sett både det ena och andra, samt assisterat till samtliga operationer. Att händerna sedan luktar "insida av kropp" (uttrycker mig lite fint...) om kvällarna får man väl leva med.

Imorgon är det fredag och jag räknar med att få lite tidigare ledigt, för att sedan bege mig till Odense över helgen. Ska bli skönt att komma hem och se så att lägenheten mår bra, och träffa alla vänner. Samtidigt blir det kanske inte den avkopplande helg jag behöver efter en tuff vecka. Men nu är det bara en vecka kvar - sen 5 veckors ledighet UTAN tenta. Vilken lyx. Så jag ska nog klara av en vecka till med alarm 05.20 och 9-11 timmars arbetsdag. Får väl börja vänja mig om det är läkare jag ska bli.

Nu ska jag packa och gå till sängs. Fritiden är för närvarande obefintlig.

Hej på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0