sjuk.

16 december 2008

Ja, det blir alltmer sällan jag skriver här, dumt. Har haft så mycket i görningen att jag knappt hunnit andas. Har dock idag varit hemma och spenderat dagen i sängen, då jag känner mig otroligt krasslig. Mår inte alls bra, men är hemskt stressad över att jag missar massa praktik-tid när jag ligger hemma och snörvlar. Har uppskattningsvis fräst ut ca 15 liter snor idag. Så min plan är trots allt ,att åka till sjukhuset och "jobba" imorgon trots täppt näsa och dunkande huvudvärk. Har ju bara 3 dagar kvar på kirurgkliniken och vill utnyttja dom till max. Trivs så himla bra.

Jag är väldigt imponerad av det omtalade jordskalvet som ägde rum imorse. Jag vaknade till vid 06.20 tiden av att glipan i fönstret började öppnas mer och sedan stängas igen, samtidigt som sängen skakade till. Min första tanke var att det hade hänt något nere i hamnen, typ en explosion eller något. Sen kom jag att tänka på om det kunde vara ett jordskalv, vilket jag därefter själv dementerade medan jag började undra om jag förvandlats till en dum drama-queen under natten. Men så dumt var det ändå inte!

För övrigt vill jag varna er allihop för numret +88213213608. Det har ringt mig nu några gånger senaste veckan. Det ringer ungefär 1-2 signaler sedan lägger "dom" på. Som upplagt för att man ska få ett missat samtal och då ringa upp. Jag googlade numret, och tydligen är jag inte den enda som blivit uppringd. Som tur är, har jag inte ringt tillbaka - gör man det kostar det en herrans massa pengar. Bedrägeri med andra ord.

Nu är det nog dags för mig att gå och fräsa. Det får bli dubbla munskydd imorgon på operationssalen, så jag inte snorar igenom...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0