organisations-freak

3 juni 2008

Jag har förvandlats till ett organisations-freak. Eller rättare sagt, jag är värre organisations-freak än vad jag brukar vara. Jag antar att den sidan av mig blir över-uttryckt när jag har mycket att göra, och känner att jag inte har kontroll över allt i livet (och där kom första varningen..). Som t.ex. första pluggdagen inför en monstertenta, när alla saker man inte kommer ihåg slår en i ansiktet, en efter en och man sakta känner självförtroendet rinna av en.

Då löser jag problemet genom att över-organisera min tillvaro. Detta involverar att skriva detaljerade to-do-listor, organisera minsta lilla tanke i huvudet (andra varningen), ha en specifik ordning bland alla miljarder saker som finns på skrivbordet (och få tics om ordningen störs), och sortera alla papper enligt färg, ämne och alfabetisk ordning.

Dessutom är jag okontaktbar när jag tar fram mina nya färg-tuschpennor och mina nya färgade papper och sitter som en 5-åring i timmar - ritar, färglägger och skriver väldigt noggrant. 

När jag väl pausar kollar jag på friends och blir ytterligare inspirerad av Monicas hysteriska kontroll-mani.

Jag fick till och med ta en paus i mitt telefonsamtal tidigare, då jag upptäckte att mina färgpennor inte låg i den ordning dom skulle ligga i (många fler varningar).

Sjukt ja, men det är så jag överlever all press i mitt huvud :)

Nu ska jag sätta mig utanför dörren och läsa träningsfysiologi, temperaturreglering och energiomsättning, eftersom dom självklart finns med på tisdagens to-do-list. Idag är det i alla fall desperate housewives och det är dagens ljusglimt!

What if I fail heter dagens bild.
image21

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0