musik-söndag

16 november 2008

Något jag saknat otroligt mycket den senaste veckan (även om det är jätte-jätte skönt att vara hemma) är möjligheten att ligga i soffan i min lägenhet, med en kopp thé och lyssna på riktigt bra musik på högsta volym. Visst har jag iPod;en med hem, men det är inte samma sak att få 20 minuters musik medan man sitter på bussen, som det är att lyssna på musik i en hel lägenhet...

Idag, medan jag satt och läste på lite om hjärt- & kärlsjukdomar kunde jag i alla fall få en timme med avslappning och musik. Skönt och välbehövligt.

Har även varit inne på nätet och beställt en CD-skiva med norska artisten Thomas Dybdahl. Han är ganska speciell, men jag gillar honom och känslan i hans låtar. Jag och Stine lyssnar alltid på hans låtar när vi har stängningspasset om söndagarna tillsammans, därför är det bara en skön känsla jag har när jag lyssnar på låtarna. Frid på något vis! Har dock inte kunnat hitta en skiva någonstans i verkligheten, så jag är glad att jag hittade den i cyberspace. Den kommer på posten om några dagar tillsammans med säsong 3 av desperate housewives - fiiint!

Nu blir det god mat lagad av älskade mamma-Haug och sedan blir det mys i soffan till filmen Bucket List, som vi precis har hyrt. Fin avslutning på helgen, och bra uppladdning inför nästa krävande vecka.

Här kommer låten U av Thomas Dybdahl, som är så fin. Hej på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0