Tack och Adjö!

7 november 2008

Ja, det var det! Terminen är slut. Lite konstigt och ovanligt att terminen bara slutade idag. Utan tenta. Utan uppgift. Utan lov. Och utan att ens säga hejdå. Det kändes som vilken fredag eftermiddag som helst, vi sa mest trevlig helg till alla, och inte förrän jag cyklat en bit kom jag att tänka på att vi faktiskt inte ses på 3 månader. Alla ska på var sitt håll under praktikperioden, själv ska jag ju till Sverige... Vad konstigt det känns!

I vilket fall som helst kommer tiden att gå snabbt och vi kommer nog inte ens märka av det. Plus att vi kommer vara så fokuserade och upphissade på praktiken nu. Lite nervöst börjar det bli, man vill ju gärna vara bra på allt!

Ikväll blir det middag ute med Kanita och Lejla, som ett slags avslut på terminen. Sen ska jag till mitt älskade jobb och ta farväl av alla, samtidigt som julebrygg släpps idag - dvs. stort party överallt i Danmark. Imorgon bär det av mot hemtrakterna. Nu ska jag packa ner allt i mina hundra resväskor, och sen ska jag städa lägenheten kliniskt ren. Så den mår bra medan jag är borta, menar jag.

Först vill jag bjuda på en riktigt bra städsång:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0