Tidig Helg!

25 september 2008

Jeps, så var det helg! I alla fall nästan. Har fått veta att jag inte har någon kommunikations-undervisning imorgon, vilket betyder att det är helg nu. Och det är fint. Har inte alls lika mycket stress som förra blocket, att det kan variera så mycket från en vecka till nästa är helt otroligt. Det leder till att man är inställd på att panik-plugga och inte riktigt kan låta bli att ha pluggkänsla i kroppen när man cyklar hem från skolan. Man får också sjukt dåligt samvete för att man inte läser, även om där inte är så mycket att läsa. Men men, alltid ska där vara något att klaga över!

Dagen började sjukt slappt med brunch på the room. Gött att äta god frukost och gött att skippa (läs: SKOLKA = jättetufft) grupparbetet, som man ändå inte får ut någonting av. Har annars haft en ganska intressant föreläsning om cancergenetik, samt "dagens tumör" (inte att förväxla med "dagens rätt") som idag var bröstcancer. Det känns i alla fall nu, som om man lär sig något viktigt, och det skruvar upp motivationen lite. På något vis känns det som om man kommer närmare det man verkligen ska syssla med i framtiden. Framtiden börjar ju redan om 3 år när jag är färdig med utbildningen.

Snart blir det lite löpträning i gymmet och sedan ett bodypump-pass. Ska bara kolla lite i mitt histopatologi-atlas på mikroskopiska bilder av olika tumörer. Inte lika intressant, men det får duga idag.

Här kommer den låt som har allra flest spelningar i min iPod, någonsin. Tyvärr fanns inte denna versionen med video till, men det är den som är allra bäst. Den betyder mycket, på många olika sätt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0