ojojoj

5 april 2009

Jaha, det verkar nästan som om det blivit någon slags trend att jag inte ska ha tid att blogga under helgerna. Det är så att vara en stressad själ.

I torsdags var jag och Samantha ute och käkade 10-rätters middag. Åtminstone kändes det som 10 rätter, eftersom hennes "manliga vän" bara kom med mer mat så fort vi hade ätit upp det vi hade på tallriken. Vi blev därmed väldig mätta, men inte så mycket fattigare, eftersom det mesta "råkade" att inte hamna på räkningen. Efter god middag hamnade vi till slut inne på jobbet, där många av kollegorna hade samlats för att dricka lite och ha trevligt ihop. Det är det som är allra bäst med mitt jobb, oavsett vilken dag det är, så kan man bara gå dit och umgås eftersom där alltid är folk som bara sitter och slappar. Alltid lika trevligt. I torsdags hade vi också installerat nya ljudsystemet och det invigdes med att Danmarks bästa DJ kom och spelade grym musik. Jag hade verkligen inte lust att gå hem, för vi hade så trevligt, men var ändå tvungen att kasta in handduken vid halv 1, då jag hade en hel drös med föreläsningar på fredagen.

Fredagen var hektisk och dagen slutade med en kall Mojito och trevligt sällskap inne på jobbet. Khromatik var där och spelade, och stället var proppat med folk - det var verkligen kul. Aldrig har där varit så mycket folk en fredag och aldrig har där spelats så bra musik. Jag dock hemma redan (!?) halv 3 eftersom jag skulle upp och jobba lördag.

Lördag var det jobb för hela slanten och förmodligen årets hittills mest stressiga dag. Båda terasserna har kommit upp, dvs. ca 100 extra platser, och därmed 100 extra krävande gäster. Dessutom sol, långlördag i butikerna och 17 graders värme. Allt detta kan uppsummeras i svett på pannan och stress i magen. Men tiden gick snabbt.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, och till min förtjusning har det varit lite lugnare idag. Har till och med fått tid att äta något under dagen.

Nu ska jag packa och sen placera mig mellan täcket och lakanet för att ladda inför morgondagens jobb och sedan hemresa till Sverige. Imorgon kväll får jag äntligen sova i Niklas famn igen. Underbart!! Som jag längtat.

Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0