17 maj

17 maj 2009

Jahaja, helgen har varit mycket nice, men jag har blivit sjuk. Förmodligen bara något luftvägsvirus, men det gör ack så ont i halsen och min näsa innehåller 4 kg snor. Anledning: En kombination av mycket hångel + för lite kläder + en jävla massa fotbollsmatcher att titta på. Visserligen borde jag kanske inte räkna med Barcelonamatchen på TV, men ändå.

Norska flaggan är upphängd och mamma har gjort ett tappert försök att sjunga nationalsången innan middagen, som dock ledde till ett brutalt misslyckande och ännu högre tryck i mina redan såriga öron. Men, är man från Norge så är man. Då är det liksom plikt att uppmärksamma denna dag, oavsett vad! Jag hoppas bara att grannar och förbipasserande har 17 maj i åtanke, och inte bara tror att vi hängt upp flaggan för att Norge kammade hem fett guld i eurovision igår...

Imorgon bitti är det dags att åka hem till Odense. Med lite sorg i hjärtat. Det är så sablans skönt att vara hemma ibland. Att somna bredvid Niklas eller bara hålla handen vid behov - det har blivit lyx för mig, och inte vardag som jag önskar att det var.

Trevlig söndagnatt alla nissar. Här kommer the norweigan national anthem dagen till ära!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0