åh ack

19 maj 2009

Åh ack, ack, ack mitt stackars huvud och min stackars hjärna svider, bränner, sticker, klämmer, bultar, bankar och är full av tankar. Jag har nu varit hemma från diverse aktiviteter, inklusive undervisning, i 2 dagar och börjar krypa på väggarna. Har bestämt mig för att officiellt inte vara sjuk längre, men mitt huvud och min hals tycker olika. Jag har ont och jag är trött, men jag är om möjligt ännu mera trött på att sitta hemma och uggla. Har spenderat dagen med ortopedkirurgi, och det är minsann varken det lättaste eller roligare man jag företaga sig. Är trött på brutna ben, är trött på ledoperationer och är trött på benskörhet hos gamla tanter. Och vi har hittills bara haft 2 dagar av denna delen av kursen, under vilka jag ej har medverkat. Och ändå är jag trött på det. Inte riktigt bra. Jag skyller det hela på boken, som är ostrukturerad och oförståelig och man måste bläddra i 38 minuter innan man hittar vad man letar efter. Ahhhh jag blir så trött.

Nu ska jag ta en lång, varm och verkligen välbehövlig dusch! Eftersom jag knappt lämnat skrivbordsstolen på ett par dagar, och eftersom jag varit sjuk, har jag slarvat katastrofalt med att hålla mig ren och fräsch. Det finns ju inget bättre än att sitta och känna sig eländig i sin egen lort, eller?

Nej, det ska skrubbas, masseras, finslipas, sköljas och luddras för nu ska jag bli ren. Efter det ska jag unna mig en ordentlig fotbehandling i soffan framför Dr. House. Sen ska jag sova och ladda inför att förhoppningsvis ta mig upp ur sängen imorgon bitti och släpa mig bort till sjukhuset och föreläsningar om barnortopedi och barntrauma.

Här kommer en liten inblick i det moderna Danmarks populärmusik-utbud för er som inte lyssnar på annat:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0