dunder och brak

26 maj 2009

Himlen är sådär hotfullt mörk-grå-blå, och jag kan nästan känna åskan ovanför mig. Inom väldigt kort tid kommer det börja ösregna och åska, and I love it. Inte för att jag är speciellt förtjust i tråkväder, men för att jag ska sitta inne hela dagen och fila på mina kunskaper inom ortopedkirurgi, och därför får det gärna vara dåligt väder. Dessutom är det himla mysigt när det åskar. Om man är inomhus. Dock inte så koncentrationsfrämjande. 

Trodde jag var skitsmart när jag gick ner till tvättstugan redan kl 9, för att liksom komma före alla andra och hinna bli färdig med tvätten tidigt på dagen, men ack - när jag kom ner stod där en liten kines och lastade in skitiga raggsockor i tvättmaskinen. Så efter att ha försökt prata med honom några gånger, fick jag uppfattningen att han ska vara klar om någon timme - men inte helt säkert. Vet inte om jag var svår att prata med pga morgongröt i halsen, om han var allt för koncentrerad på raggsockorna eller om våra kommunikationssvårigheter grundades i det faktum att han är kines (absolut ingen rasism här - dom talar faktiskt ett annat språk i Kina, kinesiska).

Nu är himlen svart och dom första regndropparna har plaskat ner på fönsterrutan. Oh, nu är det inte långt kvar!!

Jaja, jag är i alla fall ledig idag och planerar att ta itu med diverse tvätt, läsning och träning. Det kommer bli en skön dag det här. 

DÄR kom första dundret. 

Åh, jag ska nog bli väderkvinna i mitt nästa liv!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hur som helst väldigt viktigt att raggsockorna blir tvättade nu inför sommaren =D

2009-05-26 @ 12:45:30
URL: http://carro1985.blogspot.com
Postat av: Ida

Ja, precis! Ah, kineser du vet. Håller inte koll på årstiderna.

2009-05-26 @ 17:14:26
URL: http://wib.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0