jag har inga ögon kvar

24 maj 2009

Idag fyller min söta lilla systerdotter, Maja, 2 år. Jag kan nästan höra hur era pennor frenetiskt skriver upp denna info i era rosa kalendrar.

Jag har som sagt inga ögon kvar eftersom jag pluggade dom ur ögonhålorna igår. Så är det med den saken. Men jag lärde mig en del om barnortopedi och postoperativa infektioner. Ingen stor nytta kommer jag ha av den kunskapen idag, då jag ska jobba på caféet, men ändå. Jag tackar väderplaneraren att det inte är bra väder idag, eftersom då kommer vi inte ha så många krävande gäster som sätter sig utomhus och ska ha kaffe latte med sirap, 2 extra sockerrör (inte mer, inte mindre), minimjölk och det hela i specialkopp. Eller nej förresten, sudda det och beställ en stämpelkanna istället, det vill dom ha. Eller nej, åh, nu är jag jobbig - kan jag inte få en varmchoklad, en stor, med vaniljsmak, men inte grädde? Ja, ni fattar. 

Dessutom är jag glad att det är dåligt väder, eftersom då slipper jag vara ute så mycket, vilket mina snorproducerande epitelceller i näs-slemhinnan är mycket tacksamma för. Dom har gått på högvarv hela natten kan jag märka. Säkert trissat upp sig eftersom luftrörscellerna har pressat på med lite luftrörsslem hela natten, och liksom skapat grundlaget för en äkta luftvägscell-tävling om vilka celler som kan producera mest slem, snor och liknande sekret. Nej, nu ska jag nog bespara er ytterligare äckelheter, puffa upp lite nässpray och ta mig till jobbet.

Ha en skön söndag med er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0