MOSTER IGEN

1 maj 2009

Jaha, grattis till valborg allahopa. Eller nått.

Här i Danmark har vi inte festligheter som valborg och sånt, men här blir man däremot riktigt askalas skitpackad redan på morgonen den 1 maj. Så går det när alla människor plötsligt får ledigt på samma gång. Inte klokt. Att fyllan dessutom involverar 12-åringar och andra barn, skrämmer mig lite. 

Därför har jag, denna soliga eftermiddag, suttit och pluggat på arbetsmiljölagen, anmälning av arbetsrelaterade skador och arbetsmiljöstyrelsens olika departement. Inte klokt, förmodligen det tråkigaste man kan göra i hela världen. Dock har jag läst det nu, och behöver därmed inte gå igenom pinan igen.

Nu ska jag skynda mig till jobbet, eftersom dom ringt hela eftermiddagen och frågat om jag kan komma tidigare. Ska egentligen jobba 18-03, vilket jag tycker borde vara nog, men det är tydligen inte tillräckligt. Kanske ska snacka med arbetsmiljöstyrelsen eller läsa igenom lagparagraferna en gång till och se om där finns något att anmärka på...

Och en sak till...

JAG HAR BLIVIT MOSTER IGEN! Välkomnar min nya lilla systerdotter till världen. Lilla Nora (förmodligen, kanske, kanske inte) föddes vid 01 inatt på Narvik sjukhus, och hon är redan älskad och beundrad.

Dagens sång. Längesedan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0