hej världen!

3 september 2009
Ja men hej. Det var inte igår. Det var den 27 juni!
Sedan dess har livet varit i rullning och jag har varken haft tid eller överskottsenergi till att skriva. Sommaren försvann, som om den aldrig varit, och nu sitter jag här igen i lägenheten i Odense. Och allt är som vanligt igen. Därför tänkte jag nu återupptaga mitt sinande bloggande, till förmodligen ingens glädje, förutom min egen.
Sommaren i korta drag:
- Tentan gick som vanligt överraskande bra och allt var frid och fröjd. Nu var det minsann min tur att skutta omkring i blommiga sommarklänningar och se löjligt manodepressivt lycklig ut! & det gjorde jag med.
- Tunisien i 2 veckor med Niklas var ett paradis. Allt var helt underbart och vi fick ont i magen av att åka hem. Hotellet var det finaste jag sett och stranden likaså. Livet var verkligen på toppen av alla toppar.
- Jobb i Odense var ett nödvändigt ont, men ändå trevligt eftersom jag har så många fina kollegor. Dessutom var det bara 2 veckor, så jag kunde hålla ut.
- Augusti spenderades hemma i underbara lilla Åhus med familj, vänner och alla som jag känner (minus massor). Fick äntligen träffa mina 3 fantastiska små systerdöttrar igen, och hela familjen var samlad. Och alla log hela tiden, ungefär som på en 50-tals-reklam för familjelycka.
Med andra ord. Sommaren var fantastisk.
Och nu väntar termin 8 med allt vad den har att erbjuda och det är dags för mig att cykla till skolan.
Himlen är kolsvart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0