pustar ut efter blåsvädret & känner lugnet före stormen

2 juni 2008

Min rubrik beskriver mitt tillstånd ganska bra. Hade tenta nr 1 idag, och det gick bra. Som vanligt är det anti-klimax efter tentan, då man har läst på miljoner olika saker, och så kommer bara en hundradel av det på tentan. Och varje gång kommer det man minst anade. Därför kan man inte, även om magkänslan är jättebra, känna super-glädje, då man mest känner sig tom och "var-det-bara-det?"-aktig.

Tenta nr 1 var dock bara ett litet blåsväder jämfört med tenta nummer 2 - stormen som äger rum om 10 dagar. Imorgon kl 08.00 börjar århundradets hets, och den kommer vara dygnet runt fram till den 12;e juni. Eftersom sannolikheten för att drömma om tentan och pluggandet är maximal, kommer jag antagligen inte att vara människa den kommande veckan. Då är det bra att ha min kära Wib-blogg att skriva av mig i när jag är nära att tappa förståndet.

Min ljusglimt är dock sex and the city - the movie, som har premiär fredag kväll - och självklart har vi fixat biljetter till premiär-aftonen! Jag längtar!

Annars kan jag bara säga shit pommes frites vad varmt det har varit idag! 30 grader var det inne i byn när vi käkade lunch efter tentan. Det är väldigt skönt, men jag kommer nog tyvärr mest att uppleva denna sommarvärme genom fönstret i läsesalen.

Usch nej, nu känner jag mig alldeles deppad. Ska lägga mig i soffan med lite vindruvor och kolla på något IQ-befriat TV-program och bara vara. Kanske tänka lite på den underbara sommaren som är på väg, och allt jag har att se fram emot. Jag saknar alla där hemma så jag har ont i magen - och vill bara hem och ha sommarlov. Jag vill äta Åhus-glass med chokladdopp och ligga på Revhaken och sola. Jag vill sitta på en skön uteservering och dricka paraply-drink i kvälls-solen. Jag vill ligga på altanen och lösa nördiga korsord med pappa (jag står för att jag gillar korsord i alla fall, haha..). Jag vill äta massor av god grill-mat och slippa student-tomatsoppan. Jag vill bara existera och vara nöjd med det. Det är mitt mål, och jag är snart där. Snart!!

Sommarbilder från Åhus.
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0